Γκόμελ – Άρης: Παίζουν σοβαρά και προκρίνονται οι «κίτρινοι»

Newsroom
Γκόμελ – Άρης: Παίζουν σοβαρά και προκρίνονται οι «κίτρινοι»

bet365

Έχοντας επικρατήσει με 5-1 στο πρώτο ματς, ο Άρης ως τυπικά φιλοξενούμενος υποδέχεται την Γκόμελ κρατώντας την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μπορεί στο ποδόσφαιρο να επικρατεί η έκφραση «όλα γίνονται», αλλά στον Άρη είναι έτοιμοι να αρχίσουν τα σχέδια για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. Οι «κίτρινοι» θα φιλοξενηθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από την Γκόμελ (21:00 NOVA Prime), σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της UEFA στις ομάδες της Λευκορωσίας και με «προίκα» το 5-1 του πρώτου ματς, θα πρέπει να μην κατέβει καν στο γήπεδο για να αποκλειστεί.

Οι «κίτρινοι» πάντως όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του Χερμάν Μπούργος, κρατάνε χαμηλούς τόνους, με τον Αργεντινό προπονητή να ξεκαθαρίζει πως όλοι κοιτάζουν το παιχνίδι με την Γκομέλ και όχι την Μακάμπι. Από την άλλη οι Λευκορώσοι έδειξαν διάθεση να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την μεγάλη έκπληξη όπως επισήμανε και ο Βλάντιμιρ Νεβίνσκι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των δύο ομάδων. Όσον αφορά τον Άρη, υπήρξαν προβλήματα καθώς κατά τους εργαστηριακούς ελέγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ανιχνεύτηκαν δύο θετικά δείγματα. Εκτός έμεινε ο Μάνου Γκαρθία, όπως άλλωστε αναμένονταν να συμβεί αφού σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, οι Ζερβίνιο, Ματέο Γκαρσία, ενώ σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας είναι διαθέσιμος ο Εμπακατά.

Οι «εκλεκτοί» του Μπούργος είναι οι εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Ντιόπ, Οντουμπάτζο, Πάλμα, Πίρσμαν, Μάζικου, Εμπακατά, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα