Λέφσκι-ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του «Δικεφάλου»

Λέφσκι-ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του «Δικεφάλου»

Λέφσκι-ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα του «Δικεφάλου»

bet365

Με τον Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Σβαμπ στον άξονα και τον Κούτσια στην κορυφή η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Καμία έκπληξη οι πρώτες επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου - Αποστολή στη Σόφια: Σταύρος Σουντουλίδης

Η πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς είχε «κλειδώσει» εδώ και μέρες για τους «11» ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που είχαν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στη Λέφσκι.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι τον Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο τραυματισμός του Λευτέρη Λύρατζη προκάλεσε μια μικρή αλλαγή στα σχέδια του προπονητικού τιμ και έφερε τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής με τους Ίνγκασον και Κάργα να είναι το κεντρικό δίδυμο και τον Ράφα Σοάρες στο αριστερό άκρο.

Οι Αουγκούστο και Σβαμπ είχαν το προβάδισμα για να ξεκινήσουν στον άξονα, ως οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με τους Α. Ζίβκοβιτς και Κουαλιάτα στα δύο φτερά της επίθεσης.

Μπροστά από τον μοναδικό προωθημένο, Γιώργο Κούτσια, στον οποίο ποντάρει πολλά ο Λουτσέσκου, αναμένεται να δούμε τον Ντάντας, ενώ όπως παραδέχθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός ο Κάλεντ Νάρεϊ θα έχει ρόλο στο σημερινό παιχνίδι παρότι βρίσκεται μόλις τέσσερις μέρες στη νέα του ομάδα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα