Βουτιά στα προκριματικά του Conference με τρεις επιλογές της Kingbet

Newsroom
Βουτιά στα προκριματικά του Conference με τρεις επιλογές της Kingbet

bet365

Το Κόνφερενς Λιγκ έχει την τιμητική του στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, με πολλές άσημες ομάδες να ρίχνονται στη μάχη του πρώτου προκριματικού γύρου.

Βέβαια υπάρχουν και μερικά ονόματα που είναι ευρέως γνωστά στον κόσμο του στοιχήματος και αναμένεται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Τρανό παράδειγμα η Αλασκέρτ από την Αρμενία, η οποία αντιμετωπίζει τη Σπάρτανς από τη Μάλτα. Μπορεί ο αγώνας να μην διεξαχθεί στη φυσική έδρα της, αλλά έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοιου είδους παιχνίδια και να φτάσει στη νίκη. Πέρσι πήρε την τρίτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ετσι άλλαξε προπονητή και ήρθε ο έμπειρος Μπαρσεγκιάν για να την οδηγήσει στην επιτυχία. Μην ξεχνάμε πως πρόπερσι κατέκτησε τον τίτλο στη χώρα της και θέλει να επανέλθει σε τοπ επίπεδο. Ο άσος έχει λογική στο Αλασκέρτ-Σπάρτανς στο 1.50.

Καλή περίπτωση δείχνει το Χ2 στον αγώνα Σαμπουρτάλο-Παρτιζάν Τιράνων στο 1.65. Ενισχυμένοι οι Αλβανοί με τους Ντρέτσα, Ατανασκόσκι, Κβετανόσκι και Χότι σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν στα τελευταία φιλικά. Κέρδισαν τη Μούρα με 2-1 και στο πιο πρόσφατο έμειναν στο 1-1 με την σλοβένικη Μάριμπορ. Η Σαμπουρτάλο μπορεί να βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, αλλά κινείται στη μετριότητα έχοντας στο πρωτάθλημα Γεωργίας ρεκόρ 8-6-6. Ετσι απέχει 17 βαθμούς από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε θέση να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Υπερβολικός ο φαβοριτισμός των φιλοξενούμενων στο Φλοριάνα-Πετροκούμπ. Οι γηπεδούχοι, παρότι το ματς δεν θα γίνει στη φυσική έδρα τους, έχουν κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Πέρσι έχασαν τον τίτλο στη Μάλτα από τη Χιμπέρνιανς για τρεις βαθμούς, αλλά κατέκτησαν το FA Trophy. Ηδη σε πρόσφατο φιλικό κέρδισαν την περσινή πρωταθλήτρια με 2-1 δείχνοντας έτοιμοι να παλέψουν για τον τίτλο και φέτος. Ενισχυμένοι στο μεταγραφικό παζάρι. Η Πετροκούμπ έχασε το πρωτάθλημα στη Μολδαβία από τη Σέριφ. Εκανε ελάχιστες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Ακόμα και μια ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για εκείνη. Το 1Χ στο 2.05 αποτελεί πρόκληση.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα