H Kingbet προτείνει νικητή στον τελικό του Europa Conference League

Newsroom
H Kingbet προτείνει νικητή στον τελικό του Europa Conference League

bet365

Μπορεί η καριέρα του Ζοζέ Μουρίνιο να ακολουθεί καθοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και να μην έχει πια την αίγλη των Κλοπ και Γκουαρντιόλα, όμως δεν παύει να είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς της ιστορίας

Και να είναι ο πρώτος προπονητής που φτάνει σε ευρωπαϊκό τελικό με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Πόρτο, Ιντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόμα). Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να αμελούμε ότι παραμένει... άχαστος σε αυτούς (4/4). Μάλιστα, στους 3 τελευταίους οι ομάδες τους νίκησαν στο 90λεπτο χωρίς καν να δεχτούν γκολ. Αυτό θα είναι και το μεγαλύτερο όπλο της Ρόμα στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ στα Τίρανα απέναντι στη Φέγενορντ και θα καθοδηγήσει τα conference league προγνωστικα μας.

Η Φέγενορντ έχει κάνει ήδη υπέρβαση φτάνοντας εκεί, καθώς ελάχιστοι την πίστευαν στο ξεκίνημα της σεζόν, σε αντίθεση με τους «τζιαλορόσι» που ήταν σταθερά στα τρία πρώτα φαβορί για το τρόπαιο. Για όλους αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι (έστω και με 1-0) η Ρόμα θα φτάσει στο πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της. Κρατάμε στα ΡΟΜΑ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ προγνωστικα τον άσο σε απόδοση 2.30.

Στο Σαντιάγο της Χιλής, η Κόλο Κόλο φιλοξενεί τη Φορταλέζα. Ακόμα ένα ματς που έχει τον χαρακτήρα «τελικού». Η πρώτη θέση του ομίλου έχει τσεκαριστεί από τη Ρίβερ Πλέιτ, η τελευταία από την Αλιάνσα Λίμα, οπότε το μεταξύ τους παιχνίδι θα κρίνει ποιος θα συνεχίσει στα νοκ άουτ του Κόπα Λιμπερταδόρες και ποιος θα «υποβιβαστεί» στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Η Κόλο Κόλο είναι πιο έμπειρη, πιο ποιοτική και έχει για σύμμαχο τον παράγοντα έδρα, που ασφαλώς παίζει τον δικό του ρόλο σε τέτοια παιχνίδια. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη Βραζιλία επικράτησε 2-1 της Φορταλέζα, ωστόσο βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη θέση κυρίως γιατί έκανε δύο ήττες από τη Ρίβερ. Από τη στιγμή που το πρώτο κριτήριο ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων, οι «άλμπος» παίρνουν τη δεύτερη θέση μονάχα σε περίπτωση νίκης. Ο άσος για την κορυφαία ομάδα της Χιλής στην ιστορία της διοργάνωσης προσφέρεται στο 2.00 και αξίζει τα λεφτά του.

Επιστροφή στις εντός συνόρων υποχρεώσεις για τον μπασκετικό Ολυμπιακό, αφού ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ αντιμετωπίζοντας το Περιστέρι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο στην πρώτη θέση, όμως απέτυχαν να κάνουν την υπέρβαση στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου. Απέτυχαν να ξεπεράσουν αρχικά το εμπόδιο της Εφες (76-73 στον ημιτελικό) και μετά της Μπαρτσελόνα (84-74 στον μικρό τελικό). Ετσι, περιορίστηκαν στην τέταρτη θέση. Τώρα στον δρόμο τους βρίσκουν μία ομάδα που σε ελάχιστα σημεία της σεζόν αγωνίστηκε βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι παίκτες του Μίλαν Τόμιτς μόλις την τελευταία στιγμή μπόρεσαν να πλασαριστούν εντός της οκτάδας. Δεν πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα επιχειρήσουν να πατήσουν το γκάζι μέχρι τέλους, οπότε το Under 160,5 έχει τύχη σε απόδοση 1.90

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα