Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Βίντεο - απάντηση για τα σπασμένα καρεκλάκια και τις φθορές στο «Βελοντρόμ» (vid)

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Βίντεο - απάντηση για τα σπασμένα καρεκλάκια και τις φθορές στο «Βελοντρόμ» (vid)
Η γαλλική αστυνομία θεωρεί υπεύθυνο τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο «Βελοντρόμ», ωστόσο το παρακάτω βίντεο δείχνει την πραγματικότητα. Αποστολή στη Μασσαλία: Σταύρος Σουντουλίδης

Μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ», εκεί όπου βρέθηκε το Gazzetta παρέα με τη Novibet, κυκλοφορεί σε διάφορα ΜΜΕ της Γαλλίας μία φωτογραφία με σπασμένα καρεκλάκια στην κερκίδα του γηπέδου των Μασσαλών που ήταν τοποθετημένοι οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ωστόσο, η αλήθεια για σπασμένα καρεκλάκια είναι διαφορετική, καθώς όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, αυτά αλλά κι άλλα διάφορα αιχμηρά αντικείμενα που βρέθηκαν κοντά στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, ήταν από τις συμπλοκές οπαδών της Μαρσέιγ με ανθρώπους της ασφάλειας!

Από την πλευρά της πάντως, η γαλλική αστυνομία τοποθετήθηκε για τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν μπόρεσε να επιβλέψει και να φροντίσει για την τήρηση των μέτρων τάξης που αφορούσαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως η βία αποτράπηκε σε μεγάλο βαθμό.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα