Σαλιμπά: «Σοκαριστήκαμε όλοι με το γκολ του Παγιέ, συνήθως σκοράρει μόνο πέναλτι»

Κώστας Τόπας
Σαλιμπά: «Σοκαριστήκαμε όλοι με το γκολ του Παγιέ, συνήθως σκοράρει μόνο πέναλτι»

bet365

Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει το γκολ που πέτυχε ο συμπαίκτης του Ντμίτρι Παγιέ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στο εντυπωσιακό γκολ του Ντμίτρι Παγιέ για το 2-0 της Μαρσέιγ επί του ΠΑΟΚ η μπάλα «ταξίδεψε» προς τα δίχτυα της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με ταχύτητα 100 χλμ/ώρα, από απόσταση 23 μέτρων. Αυτό ήταν το 13ο του τέρμα σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για τον 35χρονο επιθετικό των Μασσαλών.

Ενα γκολ που δεν περίμενε να πετύχει ούτε ο συμπαίκτης του Γουίλιαμ Σαλιμπά, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε χαριτολογώντας ότι ο Ντμίτρι Παγιέ σκοράρει μόνο από την άσπρη βούλα.

«Ήταν σίγουρα υπέροχος, ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι, συνήθως σκοράρει μόνο πέναλτι», ανέφερε χαρακτηριστικά στα γαλλικά Μέσα ο Σαλιμπά για τον Παγιέ και στη συνέχεια ο Γάλλος αμυντικός μίλησε για την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα περιμένει η Μαρσέιγ στην Τούμπα στη ρεβάνς.

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είπαμε στα αποδυτήρια να μη χαλαρώσουμε πάλι και… κοιμηθήκαμε ξανά δεχόμενοι γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Είναι κουραστικό να συμβαίνει αυτό και δεν θα πρέπει να μας πάρει ο ύπνος και στη ρεβάνς. Θα πρέπει να πάμε και στη ρεβάνς για τη νίκη. Ξέρουμε πως στην Τούμπα θα υπάρχει ‘καυτή’ ατμόσφαιρα, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή, γιατί ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα», κατέληξε ο 21χρονος αμυντικός.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα