Λουτσέσκου: «Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ τα ματς με τη Μαρσέιγ»

Λουτσέσκου: «Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ τα ματς με τη Μαρσέιγ»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέκου, μίλησε για την πορεία της ομάδας αλλά και για κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μαρσέιγ στην Ευρώπη.

«Εχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά του Europa Conference League. Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται ξανά σιγά-σιγά μια ανίκητη ομάδα. Παίζουμε με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δε θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε προηγούμενα χρόνια» είπε ο Λουτσέσκου.

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού έγιναν με αφορμή την ανάδειξη του σε «Προπονητής του Μήνα» για τον περασμένο Μάρτιο, σε σχετική ψηφοφορία ρουμανικής της ιστοσελίδας.

«Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Είμαστε σε καλό μομέντουμ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ», σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα