ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί για την πρόκριση!»

Newsroom
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί για την πρόκριση!»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται Μίντιλαντ στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Europa Conference League, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει τις λεπτομέρειες για όσους σκοπεύουν να βρεθούν στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (24/2, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, Live Gazzetta) την Μίντιλαντ με στόχο περάσει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια σε ανοιξιάτικη νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο αποψινός αγώνας απέναντι στους Δανούς, θα διεξαχθεί ξανά με κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας, έπειτα από σχεδόν 2,5 μήνες, όταν και είχε σφραγιστεί λόγω των επεισοδίων στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη και έπειτα εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (23/02), με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώνει πριν από λίγο πως στη διάθεση του κόσμου είναι κι η θύρα 8 του γηπέδου, που θα ανοίξει τις πόρτες της απόψε. Αυτή τη χρονική στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα σχεδόν σε όλες τις θύρες, με εξαίρεση την επτά και την ένα. Να τονιστεί πάντως ότι από τα εκδοτήρια δεν θα γίνεται πώληση εισιτηρίων.

Οπως αναφέρει και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ένας ακόμα ευρωπαΪκός “τελικός” στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Μίντιλαντ με φόντο μία θέση στους 16 του UEFA Europa Conference League 2021-22, έχοντας δίπλα του τον κόσμο του.

Πάμε όλοι μαζί να σπρώξουμε την ομάδα μας στη ανατροπή και την πρόκριση με το πάθος και τη φωνή μας!

Δεν πετάμε κροτίδες και βεγγαλικά, δεν ανάβουμε πυρσούς, προστατεύουμε την ομάδα μας και την Τούμπα μας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 20:00 για το κοινό. Προτείνουμε να βρίσκεστε στο γήπεδο όσο νωρίτερα για την αποφυγή συνωστισμού, έχοντας μαζί σας το εισιτήριό σας αλλά και την ταυτότητά σας ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό Covid-19 σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Τα εισιτήρια πωλούνται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ΜΟΝΟ για παραλαβή on line εισιτηρίων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς νέων εισιτηρίων από εκεί.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα