ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Μουργκ, αλλά με Ελ Καντουρί, Τσόλακ στη Δανία (pic)

ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Μουργκ, αλλά με Ελ Καντουρί, Τσόλακ στη Δανία (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς Κούρτιτς, Μουργκ, αλλά με Ελ Καντουρί, Τσόλακ στη Δανία (pic)

bet365

Με 24 ποδοσφαιριστές (για παν ενδεχόμενο…) ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ στη Δανία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στη Μίντιλαντ για τη φάση των νοκ άουτ αγώνων του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο πολύ είχε προϊδεάσει από το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα είναι εκτός αποστολής και ποιοι θα μπουν στο αεροπλάνο για το ταξίδι στη Δανία.

Η έκπληξη ήρθε με την παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, με τον Μαροκινό μέσο να συμπεριλαμβάνεται στους 24 ποδοσφαιριστές που αναχωρούν σε λίγη ώρα με τελικό προορισμό το Χέρνινγκ.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής προσέγγισης του αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Τόμας Μουργκ τέθηκε εκτός μάχης εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Γιάννης Μιχαηλίδης.

Εκτός αποστολής έμεινε, επίσης, ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να πάρει μαζί του και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές (Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι) για παν ενδεχόμενο και… κορονοϊού.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Δανία είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα