Λουτσέσκου: «Δεν θυμάμαι ούτε τη γυναίκα μου»

Λουτσέσκου: «Δεν θυμάμαι ούτε τη γυναίκα μου»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Δεν θυμάμαι ούτε τη γυναίκα μου»

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με την Μίντιλαντ, αναφέρθηκε στη μάχη με τους Δανούς, τις διαθέσιμες επιλογές του, αλλά και για το βεβαρημένο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας, τοποθετήθηκε για τον αγώνα με την Μίντιλαντ (17/02, 19:45), τα πλάνα που έχει προκειμένου η ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης, στο βεβαρημένο πρόγραμμα του «Δικεφάλου του Βορρά», αλλά και στις απουσίες των Κούρτιτς και Μουργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο αλλάζει η προσέγγιση του ΠΑΟΚ δεδομένου ότι δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ:

«Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί, πρέπει να τους σεβαστούμε. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει ή ότι μου αρέσει ο προηγούμενος κανονισμός, πρέπει να προσαρμοστούμε. Η προσέγγιση μας δεν αλλάζει σε αυτό το παιχνίδι, έχουμε την ίδια φιλοσοφία. Αντιμετωπίζουμε μια οργανωμένη ομάδα, επιθετική αλλά έχουμε την δική μας φιλοσοφία για να προσεγγίσουμε το παιχνίδι».

Για τις διαφορές της Μίντιλαντ με την Κοπεγχάγη:

«Υπάρχουν διαφορές στον τρόπο με τον οποίο παίζουν οι δύο ομάδες. Η Κοπεγχάγη έχει περισσότερη ένταση στην κυκλοφορία της μπάλας, αυτό που χαρακτηρίζει την Μίντιλαντ είναι η πίεση και ο τρόπος που οδηγεί σε λάθος τον αντίπαλο. Θα πρέπει να εστιάσουμε στο αυριανό παιχνίδι, χωρίς οι αναμετρήσεις με την Κοπεγχάγη να μας επηρεάζουν».

Για την προσέγγισή του ανάμεσα στις εγχώριες διοργανώσεις και την Ευρώπη:

«Δεν μπορώ να πω πώς υπάρχει δυσκολία, γιατί αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε και εγώ και οι ποδοσφαιριστές σε αυτό το κομμάτι. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, μετά από κάθε παιχνίδι 3-4 ώρες ύπνο, προπόνηση, προετοιμάζουμε το επόμενο παιχνίδι και η ρουτίνα αυτή συνεχίζεται. Προσπαθούμε να βρούμε κίνητρο, προσπαθούμε να βρούμε κάποια διαφορετικά πράγματα να κάνουμε. Σε αυτό το σημείο προσπαθώ να θυμηθώ και πως είναι η γυναίκα μου...».

Για τις απουσίες:

«Ο Κούρτιτς και ο Μουργκ δεν θα είναι μαζί μας, ο Τσόλακ θα είναι κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Κούτσιας. Είναι πολύ απλό το σκεπτικό για την λίστα. Ένας επιθετικός έφυγε, ένας έπρεπε να μπει. Ο Ίνγκασον που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, έπρεπε να μπει στην λίστα, ο Βαρέλα εκτός λίστας λόγω κάποιων θεμάτων με την ομάδα...

Για τον Φιλίπε Σοάρες:

«Ο Σοάρες είναι εδώ μόλις 2,5 εβδομάδες και ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο καθώς η φύση των προπονήσεων αυτό το διάστημα με τους συνεχόμενους αγώνες δεν του επιτρέπει να δουλέψει με όλη την ομάδα και να έχει ομαλή προσαρμογή. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση, να υπάρχει καλή πίεση και είναι όλοι ενεργοί κι έτοιμοι να βοηθήσουν. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας κι έτσι θα πορευτούμε στο μέλλον».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα