Ίνγκασον: «Ολοι γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Ίνγκασον: «Ολοι γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Ίνγκασον: «Ολοι γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ»

bet365

Για την μεγάλη μάχη με την Μίντιλαντ μίλησε ο Ίνγκι Ίνγκασον αλλά και για το θέμα με το συμβόλαιό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισλανδός στόπερ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, με φόντο την αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ για τα Play Off του Conference League. Ο Ίνγκασον κλήθηκε να μιλήσει τόσο για το ματς με τους Δανούς όσο και για το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν μελέτησαν τη Μίντιλαντ:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, κάνουν καλές σεζόν και έχουν κατακτήσει 2 σερί πρωταθλήματα. Είναι δύσκολη ομάδα. Θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είναι ωραία παιχνίδια,! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γνωρίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το ότι η Μίντιλαντ έρχεται από προετοιμασία:

«Σίγουρα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους θα είχαν χρόνο να προετοιμαστούν καλά για αυτό το ματς. Εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα. Αυτό μπορούμε να το απαντήσουμε μετά το τέλος του αγώνα. Θεωρώ ότι θα είναι σε καλή κατάσταση, όπως και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αν τα παιχνίδια με τη Μίντιλαντ θα μοιάζουμε με αυτά κόντρα στην Κοπεγχάγη:

«Θεωρώ ότι θα είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια γιατί η Μίντιλαντ παίζει εντελώς διαφορετικά από την Κοπεγχάγη. Αμύνεται και κάνει επίθεση με άλλον τρόπο, έχει άλλο σχηματισμό και πιέζει πολύ. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς».

Για το γεγονός πως δεν υπάρχει εκτός έδρας γκολ:

«Θα πάμε με το ίδιο στυλ για την νίκη και στην Δανία. Όπως στο πρωτάθλημα, έτσι και στην Ευρώπη θα παίξουμε για την νίκη. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι αν υπάρχει ή όχι ο κανονισμός. Σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα σε ενδεχόμενο ισοπαλίας, αλλά εμείς θα παίξουμε για την νίκη».

Για το συμβόλαιο του:

«Έχω μιλήσει με τον κ. Μπότο, έχω μιλήσει με την ομάδα, όλοι γνωρίζουν ότι θέλω να μείνω. Είμαι απολύτως προσηλωμένος στον αγώνα με την Μίντιλαντ. Θεωρώ ότι θα βρεθεί λύση και θα υλοποιηθεί η επιθυμία μου να παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα