Μακέλβι: «Φαβορί για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μακέλβι: «Φαβορί για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο προπονητής της Λίνκολν, Μάικ Μακέλβι, έχρισε τον ΠΑΟΚ φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Η αποστολή της Λίνκολν βρίσκεται από την Τρίτη (7/12) στη Θεσσαλονίκη και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Μάικ Μακέλβι, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, χρίζοντας παράλληλα τους «ασπρόμαυρους» φαβορί για να κερδίσουν το δεύτερο εισιτήριο από τον όμιλο.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το κίνητρο της Λίνκολν: «Έχουμε μεγάλο κίνητρο, είμαστε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα αν κι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι, ήρθαμε εδώ και δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί και εμείς είμαστε ένα μεγάλο αουτσάιντερ. Ο κ. Λουτσέσκου είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Παρ’ όλα αυτά εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, πάντα σε όλα τα παιχνίδια δεν ήμασταν το φαβορί οπότε ξέρουμε πώς να παίξουμε».

Για την άποψη που έχει για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα πολύ δυνατή, με προπονητή έμπειρο που έχει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα του όπου και αν βρέθηκε. Μπορεί να μας κερδίσει γιατί έχει την ποιότητα, είναι ιδιαίτερα δυνατός ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ματς σταθήκαμε άτυχοι γιατί χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά τώρα στην Τούμπα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτός ο αγώνας. Ελπίζω να μας δώσει ώθηση και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο για να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά όπως κάναμε και στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια. Έχουμε ελπίδες, έχουμε καλή ψυχολογία και θέλω να πιστεύω ότι θα σταθούμε καλά.

Η Σλόβαν παίζει στην Κοπεγχάγη κι αυτό είναι δύσκολο για αυτούς, γιατί πρέπει να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερες πιθανότητες αν κερδίσει εμάς. Είναι το φαβορί και για να κερδίσει το ματς και για να πάρει τη 2η θέση, εμείς όμως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους σταματήσουμε. Περιμένουμε ο ΠΑΟΚ να μπει δυνατά στο ματς και να μας πιέσει από την αρχή. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα πρώτα 15-20 λεπτά, το τι θα γίνει στο άλλο ματς δεν νομίζω να επηρεάσει ούτε εμάς, ούτε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι πρέπει να κάνει ασχέτως του τι συμβαίνει στην Κοπεγχάγη».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα