Θόρουπ: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν»

Βασίλης Μπαλατσός
Θόρουπ: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν»

bet365

Η Κοπεγχάγη μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορη μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, όμως σύμφωνα με τον προπονητή της δεν προτίθεται να... χαριστεί στη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Η Κοπεγχάγη μετά τη μεγάλη ανατροπή στη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει «κλειδώσει» τη πρωτιά στον 6ο όμιλο του Europa Conference League και ουσιαστικά είναι βαθμολογικά αδιάφορή ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (9/12, 22:00). Oι Σλοβάκοι υπερέχουν στην ισοβαθμία της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και θέλουν νίκη στη Δανία ώστε να κλειδώσουν τη πρόκριση τους στην επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα υποδέχεται στη Τούμπα τη Λίνκολν.

Ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Γες Θόρουπ, με δηλώσεις του ήρθε να... καθησυχάσει τους Θεσσαλονικείς, καθώς επισήμανε πως η ομάδα του παρά τη πρόκριση της ως πρώτη θα πάει για τη νίκη στον αγώνα με τη Σλόβαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ακόμη και αν έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, δεν είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με ιδανικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν και να έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για το δεύτερο μισό όπου έχουμε πολύ μεγάλες προσδοκίες. .Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό τόσο για την Κοπεγχάγη όσο και για το ποδόσφαιρο της Δανίας να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν για την ευρωπαϊκή μας κατάταξη. Είχαμε μια πολύ δυνατή ευρωπαϊκή πορεία αυτή τη σεζόν, όπου κερδίσαμε εννέα ματς, είχαμε μια ισοπαλία και χάσαμε μόνο έναν αγώνα.

Πρέπει να βάλουμε ένα καλό τέλος σε αυτό. Επομένως, είναι ένα σημαντικό ματς που πάμε ολόψυχα για τη νίκη. Ταυτόχρονα, παίζουμε στην έδρα μας και μας δίνει την ευκαιρία να ανταποδώσουμε λίγο στους οπαδούς μας για τη φανταστική υποστήριξη που έχουμε λάβει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αυτή τη σεζόν. Είχαμε κάποιες καταπληκτικές εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά και στα εκτός, κάναμε καλά ματς. Οφείλουμε να κάνουμε μια δυνατή προσπάθεια απέναντι στη Σλόβαν».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα