Το έκανε ο Λάζαρος, το... ξανάκανε η Ομόνοια: Τρεις κυπριακές γκολάρες από τη σέντρα στην Ευρώπη (vid)

Το έκανε ο Λάζαρος, το... ξανάκανε η Ομόνοια: Τρεις κυπριακές γκολάρες από τη σέντρα στην Ευρώπη (vid)

bet365

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ασύλληπτα γκολ από τη σέντρα έχουν πετύχει οι κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη μέσα σε έναν χρόνο. Το έκανε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, το ξανάκανε ο Ζόρντι Γκόμεθ για την Ομόνοια στο 90'!

Το έχουν στο «αίμα» τους. Ο τίτλος του «μετρ» σε γκολ από τη σέντρα θα πρέπει να κατοχυρωθεί κι επίσημα στις κυπριακές ομάδες, καθώς Ανόρθωση και Ομόνοια χάρισαν δύο έργα τέχνης από τα 40+ μέτρα μέσα σε λιγότερο από μία ώρα!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε διάνα λίγο μπροστά από το κέντρο εκτελώντας με τη μία έπειτα από κλέψιμο, για το 1-0 της Ανόρθωσης κόντρα στη Γάνδη. Λίγη ώρα νωρίτερα, ο κάπτεν του Τριφυλλιού, Ζόρντι Γκόμεθ βρήκε δίχτυα πίσω από τη μεσαία γραμμή, «παγώνοντας» την Καραμπάγκ μέσα στο Αζερμπαϊτζάν στο 90', δύο λεπτά αφότου είχε πάρει προβάδισμα!

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ισπανός πέτυχε κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη. Μόλις την περασμένη σεζόν, έβαλε υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς κόντρα στην Αϊντχόφεν (στον όμιλο του ΠΑΟΚ για το Europa League), «πυροβολώντας» αμέσως τη μπάλα σε κερδισμένο φάουλ από απόσταση τουλάχιστον 50 μέτρων!

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα