ΠΑΟΚ: Ρίχνει το βάρος στην άμυνα, οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια στην Σλοβακία

ΠΑΟΚ: Ρίχνει το βάρος στην άμυνα, οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια στην Σλοβακία

ΠΑΟΚ: Ρίχνει το βάρος στην άμυνα, οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια στην Σλοβακία

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» δε θα προπονηθούν στην Μπρατισλάβα και θα ολοκληρώσουν στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία τους για την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στη Σλόβαν.

Η προβληματική εικόνα του ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο έκαναν τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίξει όλο το βάρος στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στην ανάπτυξη, «προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη που παρατηρήθηκαν στο Περιστέρι.», όπως επισημαίνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην σημερινή ενημέρωσή της.

Από το ματς της Πέμπτης (25/11) θα απουσιάσει οριστικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Αουγκούστο και Ολιβέιρα.

Pregame στη Θεσσαλονίκη

Το απαιτητικό πρόγραμμα με τα συνεχή ταξίδια έκαναν τον ΠΑΟΚ να προσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει Σλόβαν. Ο Δικέφαλος θα πραγματοποιήσει όλες τους τις pregame δραστηριότητες στη Θεσσαλονίκη και θα μεταβεί στη Σλοβακία για τον αγώνα, ακολουθώντας την πρακτική των εγχώριων εκτός έδρας αναμετρήσεων.

Την Τετάρτη (24/11), λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας (15’ ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ), στις 13:30 ο Ραζβάν Λουτσέσκου μ’ εκπρόσωπο των ποδοσφαιριστών θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας και στις 18:00 η αποστολή θ’ αναχωρήσει για τη Μπρατισλάβα με πτήση τσάρτερ.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα