Σλόβαν-ΠΑΟΚ: Παραμένει αρνητική η κυβέρνηση της Σλοβακίας στην παρουσία φιλάθλων

Σλόβαν-ΠΑΟΚ: Παραμένει αρνητική η κυβέρνηση της Σλοβακίας στην παρουσία φιλάθλων

bet365

Η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στην επιστολή της Σλόβαν ήταν αρνητική και πολύ δύσκολα θα αλλάξει μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατέθεσε την Παρασκευή (19/11) επίσημο αίτημα στην κυβέρνηση της Σλοβακίας προκειμένου να επανεξεταστούν τα μέτρα εναντίον του Covid-19, που από τη Δευτέρα (22/11) τίθενται σε ισχύ και αποτελούν τον κύριο λόγο που η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η σλοβακική κυβέρνηση πήρε επίσημα θέση, απαντώντας στο αίτημα της Σλόβαν και άλλων επαγγελματικών ομάδων, ωστόσο το τοπίο δεν ξεκαθάρισε και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα γίνει αποδεκτό μέχρι την Πέμπτη (25/11).

«Η κυβέρνηση θα αποφασίσει χαλάρωση των μέτρων όταν δει την κατάσταση με τα κρούσματα και τις νοσηλείες να βελτιώνεται και μεταξύ αυτών θα είναι και η αύξηση του αριθμού των θεατών στις εξέδρες των γηπέδων», υποστήριξε μεταξύ άλλων η Λούμπιτσα Γιανίκοβα, εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της χώρας.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα