Βιεϊρίνια: «Δεν μας βγήκαν οι φάσεις, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Newsroom
Βιεϊρίνια: «Δεν μας βγήκαν οι φάσεις, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

bet365

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο αρχηγός του «δικεφάλου του βορρά», Αντελίνο Βιεϊρίνια, τονίζοντας πως δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια μιλώντας μετά την ήττα στη Τούμπα από την Κοπεγχάγη με 2-1, ανέφερε τα εξής: «Ναι δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αυτό που είχαμε δουλέψει. Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες να το κερδίσαμε δεν το κερδίσαμε και χάσαμε.

Σήμερα μπήκαμε πάρα πολύ καλά, διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, στην πρώτη φάση τους δεχθήκαμε αυτό το γκολ. Στο δεύτερο μπήκαμε πάλι πολύ καλά, δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά. Μετά το 1-2 είχαμε αντίδραση και φάσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε και μετά υπήρξε η ένταση γιατί όταν προσπαθείς και δεν σου βγαίνουν οι φάσεις τότε έρχεται και ο εκνευρισμός».

Για την συνέχεια: «Θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα για να τελειώσουμε την πρόκριση αλλά δυστυχώς δεν το κάναμε. Θα έχουμε πρόβλημα με το να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι. Από αύριο πρέπει να σκεφτόμαστε τον αγώνα της Κυριακής (με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο) γιατί είναι πολύ σημαντικό».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα