Conference League: Με το «δεξί» ο Κόντε, δεύτερη «γκέλα» της Ρόμα κόντρα στη Μπόντο

Βασίλης Μπαλατσός
Conference League: Με το «δεξί» ο Κόντε, δεύτερη «γκέλα» της Ρόμα κόντρα στη Μπόντο

bet365

Με νίκη ξεκίνησε ο Αντόνιο Κόντε τη θητεία του στην Τότεναμ. Ούτε στο «Ολίμπικο» κατάφερε να κερδίσει η Ρόμα την σκληροτράχηή Μπόντο Γκλιμτ.

Η Τότεναμ μπορεί να δυσκολεύτηκε στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε, όμως εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει της Φίτεσε με σκορ 3-2. Το πρώτο γκολ της εποχής του Ιταλού τεχνικού πέτυχε στο 15' ο Χιουίνγκ Μιν Σον. Ο Κορεάτης είχε βάλει το πρώτο γκολ τόσο υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο, όσο και στην (σύντομη) εποχή του Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Στο 22' ο Λούκας μετά από εξαιρετική συνεργασία με τον Κέιν, έκανε το 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα (28') ο Ραμούσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από προσπάθεια του Ντέιβις. Ο Δανός πήρε το «αίμα» του πίσω, καθώς στο 32' σκόραρε στη σωστή εστία αυτή τη φορά και έκανε το 3-1. Στο 39' ο Μπέρο έβαλε περισσότερη πίεση στα «Σπιρούνια» κάνοντας το 3-2.

Στο 59' τα πράγματα έγιναν δύσκολα για την Τότεναμ, με τον Ρομέρο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Ολλανδοί έκλεισαν την Τότεναμ στα καρέ της όμως δεν μπόρεσαν να βρουν στο γκολ της ισοφάρισης. Στο 81' επήλθε η αριθμητική ισοροπί, καθώς ο Ντόεκι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 85' η Τότεναμ απέκτησε πλεονέκτημα. Ο τερματοφύλακας Σούμπερτ έκανε χέρι εκτός περιοχής και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά παίκτες. Οι Λονδρέζοι διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι μέχρι τέλους με τον Αντόνιο Κόντε να παίρνει την πρώτη του νίκη στη νέα του ομάδα.

Κακός «δαίμονας» του Ζοσέ η Μπόντο Γκλιμτ

Η Μπόντο Γκλιμτ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Νορβηγοί μετά τον θρίαμβο τους στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, κοίταξαν στα ίσα τους Ρωμαίους και έφυγαν από το «Ολίμπικο» με τον βαθμό, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε την Μπόντο να προηγείται με 0-1, καθώς ο Σολμπάκεν άνοιξε το σκορ με φανταστικό σουτ στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 54' ο Ελ Σαράουι έκανε το 1-1, όμως η Μπόντο πέρασε εκ νέου μπροστά στο 65' με τον Μποτέιμ να κάνει το 1-2 με κεφαλιά.

Ο Ιμπάνιεθ έσωσε τον βαθμό για τη Ρόμα στο 84'. Μετά από κεφαλιά του Βραζιλιάνου στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα πέρασε τη γραμμή για λίγο και ο Παπαπέτρου έδειξε τη σέντρα. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Μπόντο παραμένει στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ουνιόν Βερολίνου - Φέγενορντ 1-2

ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη 1-2

Ρεν - Μούρα 1-0

Ρόμα - Μπόντο Γκλιμτ 2-2

Σλάβια Πράγας - Μακάμπι Χάιφ 1-0

Τότεναμ - Φίτεσε 3-2

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 17:30

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 19:45

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα