ΠΑΟΚ: Ο Αουγκούστο χάνει Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Ο Αουγκούστο χάνει Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Ο Αουγκούστο χάνει Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό

bet365

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου στον τετρακέφαλο θα τον κρατήσει για 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για τα ματς με Κοπεγχάγη και Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι ο Ντάγκλας Αουγκούστο κουβάλησε από την ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας έναν βαρύ μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε μέχρι και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός δράσης.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε στα επόμενα παιχνίδια, πιέστηκε από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη βγάζοντας εκ νέου έναν μυϊκό τραυματισμό στον τετρακέφαλο αυτή τη φορά που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, όπως είπε σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη.

Εκτός από το αυριανό παιχνίδι ο 24χρονος μέσος του ΠΑΟΚ θα χάσει και το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

«Σίγουρα θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, δεν ξέρω αν είναι έτοιμος καν για το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή των αγώνων λόγω των εθνικών ομάδων. Ο Ντάγκλας προερχόταν από ένα σοβαρό τραυματισμό τον Αύγουστο και πιθανόν να μην του επέτρεψε να ανταποκριθεί στα συνεχόμενα παιχνίδια», υποστήριξε ο Λουτσέσκου στην σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Οι εξετάσεις του Αουγκούστο έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο κι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ήδη θεραπείες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα