ΠΑΟΚ: Φρεσκάδα και νέο «αίμα» από τον Λουτσέσκου στο «Parken»

ΠΑΟΚ: Φρεσκάδα και νέο «αίμα» από τον Λουτσέσκου στο «Parken»

bet365

Το ντέρμπι στο Φάληρο μπορεί να περιμένει για τον ΠΑΟΚ, που είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα από την Κοπεγχάγη. Τι δοκίμασε ο Λουτσέσκου για την ενδεκάδα.

Ανέκαθεν η Ευρώπη σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όποια «στραβά» αποτελέσματα έχεις στις εγχώριες διοργανώσεις. Μπορεί ο ΠΑΟΚ στο «Parken» της Κοπεγχάγης να ξεχάσει όλα όσα «ηλίθια κάναμε», όπως παραδέχθηκε ο προπονητής του απέναντι στο Βόλο και ότι την Κυριακή έχει να παίξει το ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό;

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ωριμότητα που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος περιμένει στο «Parken» να παρουσιαστεί «μια φρέσκια ομάδα με παίκτες έτοιμους να θυσιαστούν για κάθε μπάλα».

Η Κοπεγχάγη με το «δύο στα δύο» φαντάζει φαβορί, αν και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν συμφωνεί. «Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Όμως, το ίδιο ισχύει και για μας. Στο γήπεδο θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που θέλουν την πρωτιά», είπε ο Σουριναμέζος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου», που δεν σκέφτεται καθόλου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου ξέρει ότι οι συνεχόμενοι αγώνες κάθε τρεις μέρες δίνουν κίνητρο και την ευκαιρία να ξεχάσεις, όμως στις δοκιμές των τελευταίων προπονήσεων έδειξε ότι θα δώσει ανάσες στους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Αουγκούστο, ενώ με δεδομένη την απουσία του Κούρτιτς θα ξαναδούμε στο χορτάρι το δίδυμο Εσίτι-Σβαμπ.

Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από την εστία με τον Σίντκλεϊ να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Μιχάι-Μιχαηλίδη στο κέντρο, ενώ ο Τέιλορ θα ξεκινήσει εκ νέου στο δεξιό άκρο. Ο φορμαρισμένος Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα ξεκινήσει στο δεξιό «φτερό» της επίθεσης, στην απέναντι πλευρά θα δούμε τον Μιτρίτσα, τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Σφιντέρσκι, αντί του Άκπομ, στην κορυφή της επίθεσης.

Η τελευταία προπόνηση

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην Κοπεγχάγη από το βράδυ της Τρίτης (19/10) και το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) προπονήθηκε στο κλειστό – λόγω καιρικών συνθηκών – Πάρκεν Στάντιον.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι ζητώντας από τους παίκτες του να κάνουν στο γήπεδο όσα ζητάει από αυτούς για την ώρα του αγώνα.

Το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, λοιπόν, αφορούσε την ανάπτυξη από τη ζώνη της άμυνας και το δεύτερο την αντιμετώπιση επιθέσεων. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε οικογενειακό διτερμα στο μισό γήπεδο.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα