Θόρουπ: «Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ, περιμένω ένα ματς τακτικής»

Newsroom
Θόρουπ: «Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ, περιμένω ένα ματς τακτικής»

bet365

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις προτεραιότητες της ομάδας του και έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τον ΠΑΟΚ.

Ο Γενς Θόρουπ ξέρει τι να περιμένει από την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

«Ανυπομονώ για το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είχαμε την πλήρη συγκέντρωση σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες και παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπο. Κι αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να παίξουμε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά. Έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για τον αντίπαλο. Οι σκάουτερ μας είδαν τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Είναι μια δυνατή ομάδα, με ατομική ποιότητα στην επίθεση. Έχουν αρκετούς γρήγορους παίκτες που βρίσκουν καλούς συνδυασμούς. Είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει πολλές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κοπεγχάγης.

«Και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικούς αγώνες την Κυριακή», πρόσθεσε ο Θόρουπ. «Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον Ολυμπιακό και εμείς έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι, οπότε αύριο μπορεί να είναι ένας αγώνας τακτικής. Δεν λέω ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν για την ισοπαλία, αλλά και οι δύο μπορεί να ζήσουν μαζί της. Όμως, η προσέγγισή μας σε κάθε αγώνα είναι να βγαίνουμε στο γήπεδο, να το διασκεδάζουμε και να κερδίζουμε».

Σ’ ότι αφορά την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του είπε: «Τόσο ο Κρίστιανσεν, όσο κι ο Στάγκε ήταν στην προπόνηση σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι και αύριο στο γήπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε αν θα παίξουν ή όχι».

Μπόιλεσεν: «Να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο»

Ο Νικολάι Μπόιλεσεν ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Κοπεγχάγης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

«Ο Μάριος (σ.σ. Οικονόμου) δεν μπορεί να μας πει τίποτα περισσότερο, από όσα ξέρει ήδη το τεχνικό μας επιτελείο. Αλλά μιλήσαμε και με αυτόν και με τον Ζέκα, όταν είδαμε την κλήρωση. Έχουμε αρκετό κόσμο που μπορεί να μας προετοιμάσει.

Θα πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να κυριαρχήσουμε, επειδή είμαστε καλύτεροι όταν έχουμε εμείς τα ηνία. Και φυσικά, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι θα έχουμε και πολύ κόσμο στο πλευρό μας, που θα δημιουργήσει μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, όπως έχει κάνει πολλές φορές», είπε.

@Photo credits: FCK.DK
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα