Με 23 παίκτες πετάει για Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

Με 23 παίκτες πετάει για Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

Με 23 παίκτες πετάει για Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα στη Δανία και στις 19.00 αναχωρεί για την Κοπεγχάγη με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με τον Βόλο και έχει στρέψει όλη την προσοχή του στο ματς με την Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιάσμιν Κούρτιτς, ο τραυματίας Χοσέ Κρέσπο, αλλά και οι Ινγκασον, Ροντρίγκο, Καγκάβα που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του «Δικεφάλου».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι Δανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa Conference League και δεδομένου ότι κοινός στόχος των δύο ομάδων είναι η απευθείας πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, το παιχνίδι στο Πάρκεν αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν χρόνο μέχρι τη σέντρα στη Κοπεγχάγη για να παρουσιαστούν έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά σε μια σειρά αγώνων που απαιτεί διαχείριση δυνάμεων και συναισθημάτων.

Την Τρίτη (19/10) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας σ’ ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στην τακτική την οποία θ’ ακολουθήσει η ομάδα στη Δανία προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα της Τρίτης (19.10) θα ταξιδέψουν για την Κοπεγχάγη είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

paok_list

Την Τετάρτη (20.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου».

@Photo credits: PAOK FC
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα