Conference League: Τριάρα η Ρόμα, νέα ήττα για Ανόρθωση (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Conference League: Τριάρα η Ρόμα, νέα ήττα για Ανόρθωση (vids)

bet365

Άνετα και... δίχως Ζόρια πέρασε από την Ουκρανία η Ρόμα φτάνοντας στο 3-0 για το απόλυτο στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League. Νέα ήττα για την Ανόρθωση (2-0) από την Γάνδη, η Άλκμααρ με Χατζηδιάκο και Παυλίδη βασικούς, 1-0 την Γιάμπλονετς.

Άνετο αφεντικό η Ρόμα στον Β' όμιλο της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA, αφού μετά την 5άρα στην πρεμιέρα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, έφτασε ξανά σε άνετη επικράτηση, αυτή τη φορά επί της Ζόρια στην Ουκρανία με το τελικό 3-0.

Από το 7ο λεπτό ο Ελ Σαράουϊ φεύγοντας στον κενό χώρο και περνώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ, για να τελειώσει το ματς στο δεύτερο μέρος μέσα σε δυο λεπτά. Αρχικά ο Σμόλινγκ στο 68ο λεπτό κι έπειτα ο Έιμπραχαμ με μονοκόματο πλασέ στο 68' διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Για το ίδιο γκρουπ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μπόντο Γκλιμτ έμειναν στο 0-0.

  • Ούτε τώρα η Ανόρθωση...

Η Ανόρθωση υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα μετά και το 2-0 από την Παρτιζάν στην πρεμιέρα. Η κυπριακή ομάδα αντιμετώπισε την Γάνδη εκτός έδρας και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ, αφού δέχθηκε ξανά δυο τέρματα...

Στο 27' ο Τισουντάλι έκανε την ατομική ενέργεια, πέρασε στην περιοχή κάνοντας διαγώνια κίνηση προς αριστερά και το πλασέ του ήταν πανέξυπνο με το δεξί πόδι.

Ο Κορέα περίμενε το σουτ λίγο πιο μπροστά από την τελική γραμμή, όμως, δεν είχε σωστή ισορροπία, η μπάλα χτύπησε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σβεν στο 81ο λεπτό.

Την ίδια ώρα η Παρτιζάν έφτανε στο 2-0 κόντρα στην Φλόρα Ταλίν για να συνεχίσει με το 2x2.

  • Νικητές οι Έλληνες της Άλκμααρ

Η Άλκμααρ με τους Παυλίδη και Χατζηδιάκο στο αρχικό σχήμα ήρθε αντιμέτωπη με την Γιάμπλονετς και η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκε να παραμείνει σε εγρήγορση λόγω του εύθραυστου 1-0. Ο σκόρερ για τους Ολλανδούς στο 53ο λεπτό έπειτα από ωραίο γύρισμα από αριστερά ήταν ο Γκούντμουντσον.

Στο τέταρτο γκρουπ συμμετέχουν και οι Ράντερς και Κλουζ που έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Όσον αφορά τον Α' όμιλο, η Ελσίνκι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως λίγο πριν την ανάπαυλα στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Αλασκέρτ, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, με το σκορ στο 1-1. Οι Φινλανδοί κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 4-2, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ στις καθυστερήσεις!

Στο... ντέρμπι κορυφής, ΛΑΣΚ και Μακάμπι Τελ Αβίβ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους Ισραηλινούς να ισοφαρίζουν στο 88' για να μη χάσουν την κορυφή!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων που έκαναν σέντρα στις 19:45:

Αλασκέρτ – Ελσίνι 2-4

ΛΑΣΚ – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-1

Παρτιζάν – Φλόρα 2-0

Γάνδη – Ανόρθωση 2-0

ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Μπόντο Γκλιμ 0-0

Ζόρια – Ρόμα 0-3

Άλκμααρ – Γιάμπλονετς 1-0

Κλουζ – Ράντερς 1-1

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα