Ακπομ: «Στόχος να κάνω την καλύτερη σεζόν μου στον ΠΑΟΚ»

Ακπομ: «Στόχος να κάνω την καλύτερη σεζόν μου στον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ακπομ: «Στόχος να κάνω την καλύτερη σεζόν μου στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τσούμπα Ακπομ, αν και δε θέλησε να μπει σε συγκρίσεις με το παρελθόν, μίλησε για την επιστροφή του στην Τούμπα και τους στόχους που έχει φορώντας ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο Τσούμπα Ακπομ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Άγγλος φορ αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται μετά την επιστροφή του στην Τούμπα και τους στόχους που έχει βάλει για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν αυτή η ομάδα, του θυμίζει πλέον εκείνη του νταμπλ: «Υπάρχουν πλέον αρκετά νέα πρόσωπα. Είναι μία νέα ομάδα, με νέους παίκτες και είναι πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια. Χρειαζόμαστε χρόνο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προπονητή. Είναι ένας συνδυασμός πολλών λεπτομερειών που χρειάζονται για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Το καλό είναι ότι ακόμη και σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, κερδίζουμε, οπότε νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Αυτό που θέλω, το κίνητρό μου, ο στόχος μου, είναι να κάνω την καλύτερη σεζόν μέχρι τώρα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Νομίζω ότι ο κόσμος έξω από την ομάδα δεν μπορεί κατανοήσει το πόσο δύσκολο είναι για εμάς τους παίκτες, το τιμ, τον προπονητή το να παίζουμε ανά 2-3 ημέρες, να ταξιδεύουμε και να παίζουμε συνέχεια. Είναι κάτι που σε επηρεάζει σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι όλο αυτό διάστημα, παρότι δεν παίξαμε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο, πήραμε τα αποτελέσματα και τις νίκες και είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Για το αν είναι διαφορετικά τα πράγματα πλέον: «Ήξερα ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Μερικές φορές, μπαίνουμε στη διαδικασία και σκεφτόμαστε ότι όταν έχουμε φύγει από κάπου, όταν επιστρέψουμε τα πράγματα θα είναι ίδια, αλλά δεν είναι έτσι. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, να μάθεις τους καινούργιους σου συμπαίκτες, το πως λειτουργεί η ομάδα. Σίγουρα το περιβάλλον μου είναι οικείο και γνωρίζω πράγματα, αλλά όλοι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, τα νέα δεδομένα που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι».

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος: «Για να είμαι ειλικρινής είναι ένα είδος σύγκρισης που δε μου αρέσει να κάνω. Και γενικότερα υπάρχει αυτή η νοοτροπία. Ο κόσμος περιμένει ότι επειδή ο προπονητής γύρισε, θα πάρει η ομάδα το νταμπλ όπως πριν από δύο χρόνια. Δεν είναι έτσι, τα πράγματα αλλάζουν. Γενικότερα μεγαλώνεις, ωριμάζεις. Γενικά δε μου αρέσει, προσπαθώ να πιέζω τον εαυτό μου να γίνεται όσο καλύτερος μπορεί δε μου αρέσει να κοιτάζω προς τα πίσω. Θέλω συνεχώς να γίνομαι καλύτερος και να δείχνω μία καλύτερη έκδοση του εαυτού μου».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα