ΠΑΟΚ: Οριστικά νοκ άουτ ο Βαρέλα για Σλόβαν, αμφίβολος ο Μουργκ

ΠΑΟΚ: Οριστικά νοκ άουτ ο Βαρέλα για Σλόβαν, αμφίβολος ο Μουργκ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οριστικά νοκ άουτ ο Βαρέλα για Σλόβαν, αμφίβολος ο Μουργκ

bet365

Δύο νέα προβλήματα τραυματισμών έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Οριστικά νοκ άουτ για την αναμέτρηση της Πέμπτης (30/9) κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας τέθηκε ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ούτε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής εναντίον της ΑΕΚ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Αφρικανός στόπερ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σήμερα σε θεραπεία με ένεση και θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι στη διάθεσή του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ματς της Κυριακής (3/10) κόντρα στον ΟΦΗ.

Αμφίβολος και για τα δύο παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι και Τόμας Μουργκ, ο οποίος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ αποχώρησε με χτύπημα στον αριστερό αστράγαλο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση πρώτου βαθμού.

Ο Αυστριακός ποδοσφαιριστής έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και η συμμετοχή του στα ματς με Σλόβαν Μπρατισλάβας, ΟΦΗ θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα