Ιβάν Σαββίδης: «Πάμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο»!

Ιβάν Σαββίδης: «Πάμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Ιβάν Σαββίδης: «Πάμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο»!

bet365

Νέα επικοινωνία με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ είχε ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

H σεζόν μπορεί να ξεκίνησε με το… αριστερό, σ’ ότι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης στη νέα επικοινωνία του με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, έδειξε αποφασισμένος να κοιτάξει μπροστά ζητώντας από τους «ασπρόμαυρους» να μπουν με το… δεξί στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Λίγες ώρες μετά την επικοινωνία του με τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού «ΟΠΕΝ», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ομιλία και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, «ντοπάροντας» τους ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Λίνκολν, που σηματοδοτεί την έναρξη της προσπάθειας του «Δικεφάλου» για πρόκριση στην επόμενη φάση της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Πάμε να κερδίσουμε και να βγούμε πρώτοι στον όμιλο», ανέφερε χαρακτηριστικά δείχνοντας να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη του στο έμψυχο υλικό, λέγοντας πως «σας πιστεύω σας εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι μπορείτε να πετύχετε πολλά».

Τις προηγούμενες μέρες, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, είχε ξεχωριστή επικοινωνία με τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του «Δικεφάλου», καθώς με εξαίρεση τον Τσούμπα Άκπομ δεν είχε τη δυνατότητα να τους γνωρίσει και να τους μιλήσει, ενώ ανάλογη επικοινωνία είχε και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αμέσως μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας και την ήττα από τον ΠΑΣ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα