Ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για τον Ραφαέλ Ρατάο, που δε θα βρει στο δρόμο του με την Σλόβαν

Ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για τον Ραφαέλ Ρατάο, που δε θα βρει στο δρόμο του με την Σλόβαν

bet365

Oι «ασπρόμαυροι» είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Σλόβαν Μπρατισλάβας, την οποία θα αντιμετωπίσει στους ομίλους του Europa Conference League.

O ΠΑΟΚ θα ξαναβρεί στον ευρωπαϊκό δρόμο του και στη φάση των ομίλων του Europa Conference League, την Σλόβαν Μπρατισλάβας, από την οποία ήθελε να αποκτήσει τον καλύτερο επιθετικό της ομάδας, τον Βραζιλιάνο φορ Ραφαέλ Ρατάο, ο οποίος πάντως δε θα βρεθεί στο δρόμο του μιας και οδεύει προς τη Γαλλία και την Τουλούζ.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν φτάσει πολύ κοντά στην συμφωνία με τους πρωταθλητές Σλοβακίας, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε την τελευταία στιγμή, λόγω των οικονομικών απαιτήσεων της Σλόβαν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αξίωσε ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον 25χρονο επιθετικό, που όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ.

Ο Ραφαέλ Ρατάο στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σλόβαν Μπατισλάβας μέτρησε 30 γκολ και 12 ασίστ σε 89 συμμετοχές, ενώ δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο παιχνίδια για τα playoffs του Europa League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την σεζόν 2019-20, όταν αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά ΠΑΟΚ και Σλόβαν, στα playoffs του Europa League, o Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αγωνιστεί ως αλλαγή και στις δύο αναμετρήσεις που είχαν γίνει σε Μπρατισλάβα και Θεσσαλονίκη.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα