Λουτσέσκου: «Υπάρχει μεγάλη πίεση στη Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος για την πρόκριση» (vid)

Λουτσέσκου: «Υπάρχει μεγάλη πίεση στη Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος για την πρόκριση» (vid)

bet365

Στην πίεση που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέροντας πως αυτή υπάρχει επειδή ο κόσμος αγαπάει πολύ την ομάδα του. Ενώ για την πρόκριση επί της Ριέκα, τόνισε πως ήταν απόλυτα δίκαιη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Ριέκα και την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, ανέφερε τα εξής:

Για το αν είδε κομμάτι της αυτοπεποίθησης που αναζητά να έχει η ομάδα του: «Εσείς δεν είδατε; Όταν έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο και κερδίζεις 2-0, με ευκαιρίες, με δοκάρια, τι παραπάνω θέλεις; Το παιχνίδι είχε την έξτρα δυσκολία ότι παίζαμε απέναντι σε αντιπάλους οπαδούς. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας. Υπάρχει παντού πίεση, ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη να υπάρχει μια διαφορετικού είδους ένταση γύρω από την ομάδα, λόγω των ανθρώπων που έχουν τεράστιο πάθος για την ομάδα και νιώθεις αυτήν την ενέργεια.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση γιατί έρχεται σε μια νέα αρχή που προσπαθούμε να κάνουμε. Πολλοί την θεωρούσαν απαραίτητη και έγινε και για εμάς απαραίτητη, ώστε να κλείσουμε με επιτυχία το πρώτο κομμάτι επίσημων αγώνων της σεζόν. Ξέραμε ότι δε θα παίξουμε απόλυτα σωστά, αλλά είναι μια πρόκριση που δίνει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές για τη δουλειά που κάνουν».

Για τη βελτίωση στην εικόνα του ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Μποέμιανς έως απόψε: «Ευχαριστώ πολύ! Το λέω συνέχεια αυτό, βελτίωση με το χρόνο, με το χρόνο, με το χρόνο...».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει σταδιακή βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η καθυστερημένη εκκίνηση του πρωταθλήματος προκαλεί ένα πρόβλημα. Δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση, το είδαμε με Άρη και ΑΕΚ που αντιμετώπισαν ομάδες με μεγαλύτερη ετοιμότητα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά στους χώρους, την αυτοπεποίθηση και τα τρεξίματα. Μιλώντας για εμάς, είμαστε στην αρχή. Όλοι περιμένουν πολλά απο εμάς, πολλοί θυμούνται την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αλλά τώρα έχουμε ένα σύνολο εντελώς διαφορετικό από τότε. Εϊναι σημαντικό να κερδίζουμε ακόμα κι αν δεν παίζουμε καλά ώστε να επέλθει η αυτοπεποίθηση».

Για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ: «Το ελπίζω».

Για τον Τζιοβίνκο: «Τώρα θα σας δώσω τον αριθμό του να τον καλέσετε»

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα