H αναβολή έφερε αλλαγές στο ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Κροατία

H αναβολή έφερε αλλαγές στο ταξίδι του ΠΑΟΚ για την Κροατία

bet365

Οι σημερινές εξελίξεις και η νέα αναβολή του πρωταθλήματος διαφοροποίησαν σε μεγάλο βαθμό το ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Κροατία για τη ρεβάνς της Πέμπτης (26/8) κόντρα στη Ριέκα.

Πρωτάθλημα δεν θα υπάρχει ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μπροστά ο «τελικός» με τη Ριέκα για τα playoffs του Europa Confererence League.

Οι «ασπρόμαυροι» περίμεναν τη σημερινή γενική συνέλευση στη Λίγκα για να οριστικοποιήσουν το πρόγραμμα τους ενόψει του ταξιδιού στην Κροατία, καθώς αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε τότε η αποστολή θα διανυκτέρευε την Πέμπτη (26/8) στην Κροατία και θα προπονούνταν εκεί την Παρασκευή το πρωί πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η αναβολή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οριστικοποίησε την αναχώρηση της ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης (25/8) αφού πρώτα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας. Με την άφιξη στην Κροατία ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στο «Rujevica» για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενώ η επιστροφή της ομάδας θα γίνει αμέσως μετά την αναμέτρηση με τη Ριέκα.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα