ΠΑΟΚ - Ριέκα: Οι πέντε μεγάλες ευκαιρίες του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος (vids)

ΠΑΟΚ - Ριέκα: Οι πέντε μεγάλες ευκαιρίες του Δικεφάλου στο δεύτερο μέρος (vids)

bet365

Δείτε τις πέντε μεγάλες ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ με τους Κάρολ Σφιντέρσκι, Ομάρ Ελ Καντουρί και Στέφαν Σβαμπ πριν έρθει το αυτογκόλ του Γκόραν Γκάλεσιτς στο 90+4' για το τελικό 1-1 με τη Ριέκα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/8) τη Ριέκα για το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο των playoffs του Conference League και οι Κροάτες άνοιξαν το σκορ στο 33ο λεπτό με τον Ίβαν Λεπινίτσα, με τον Δικέφαλο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης της Τούμπας μέχρι και το αυτογκόλ του Γκόραν Γκάλεσιτς στο 90+4' για το τελικό 1-1.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους με την κεφαλιά στο 45', δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ στο 51ο λεπτό.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν μπόρεσε στο 58' να προλάβει την μπάλα και να κάνει την κεφαλιά, παρά την εξαιρετική του κίνηση.

Στο 69ο λεπτό ο Στέφαν Σβαμπ έκανε τη γυριστή προβολή, αλλά ο Νίνο Γκάλοβιτς απομάκρυνε πάνω στη γραμμή για την κροατική ομάδα.

Στο 89ο λεπτό οι Κάρολ Σφιντέρσκι και Στέφαν Σβαμπ δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Αντρέι Πρσκάλο.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα