Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από την πρόκριση, όμως δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς σε όλα τα σημεία»

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από την πρόκριση, όμως δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς σε όλα τα σημεία»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από την πρόκριση, όμως δεν διαχειριστήκαμε σωστά το ματς σε όλα τα σημεία»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι το πιο σημαντικό για την ομάδα του είναι η πρόκριση επί της Μποέμιανς, όμως υπογράμμισε ότι οι παίκτες του δεν διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκειά του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 2-0 επί της Μποέμιανς στο OPEN TV:

Για το παιχνίδι και την πρόκριση: «Είμαι ικανοποιημένος από την πρόκριση και από κάποιες περιόδους του ματς. Από άλλες όχι. Χρειαζόμαστε χρόνο, είναι φυσιολογικό, προκειμένου να διαχειριζόμαστε σε όλα τα σημεία το παιχνίδι. Στα καλά σημεία κρατάμε την αποφασιστικότητα και τον τρόπο που μπήκαμε στο ματς. Σκοράραμε και είχαμε ευκαιρίες. Δεν μας ικανοποιούν τα σημεία που δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και δεν μας ικανοποιεί η εικόνα στο τελευταίο μέρος του ματς, όπου και κινδυνέψαμε. Σημαντικό είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε λεπτά στα πόδια των παικτών μας, κάτι που μας δίνει ευκολία για τη συνέχεια».

Για τον αντίπαλο που προτιμά τη Ριέκα ή τη Χιμπέρνιαν: «Όχι στο ποδόσφαιρο δεν έχεις δικαίωμα επιλογής. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο που θα μας παρουσιαστεί».

Για τα μεταγραφικά: «Το είπα ήδη χθες στη συνέντευξη Τύπου. Δεν έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ. Όλοι δουλεύουν προς τη σωστή κατεύθυνση για να έχουμε τους ποδοσφαιριστές που χρειαζόμαστε».

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και αν αποτελεί προσωπικό του στοίχημα: «Δεν έχω να πω κάτι, πέρα του ότι είναι καθοριστικός. Είναι ένας ποιοτικός, ένας φανταστικός παίκτης. Παίζει με αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Όλοι τον υποστηρίζουμε. Είναι ένας καθοριστικός παίκτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα