Πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του αθλητικού νόμου και του διαχωρισμού (pics)

Πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του αθλητικού νόμου και του διαχωρισμού (pics)

Πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του αθλητικού νόμου και του διαχωρισμού (pics)

bet365

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αθλητικό νόμο, που επαναφέρει το ιδιώνυμο, αλλά και ενάντια στις διακρίσεις περί εμβολισμένων ή μη φιλάθλων, πραγματοποίησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου» πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας εναντίον του αθλητικού νόμου, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του δεύτερου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Μποέμιαν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, έδωσαν ραντεβού στην Πλατεία Βαρδαρίου, κι όπως έχουν αναφέρει σε ανακοίνωσή τους, εκτός από τον αθλητικό νόμο, που επαναφέρει το ιδιώνυμο, τάσσονται «ενάντια στις διακρίσεις και τους διαχωρισμούς, και ενάντια σε οποιοδήποτε πιστοποιητικό, εμβολιασμού, πολιτικών φρονημάτων ή ότι άλλο ευφάνταστο απαιτηθεί στο μέλλον, για την είσοδο μας στο γήπεδο».

thess-paok
Από την πορεία των οπαδών του ΠΑΟΚ στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης

Κλειστή η ΘΥΡΑ 4

Για τον ίδιο λόγο το ιστορικό πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4 θα παραμείνει κλειστό, μετά την από κοινού συμφωνία ΠΑΟΚ-Συνδέσμων. Στα κάγκελα υπάρχει ένα πανό στα αγγλικά κατά του διαχωρισμού, το οποίο αναφέρει: «Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτοαπομόνωση. Αρνήσου και αντιστάσου ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις».

toumba_m
«Κοινωνική αποστασιοποίηση, αυτοαπομόνωση. Αρνήσου και αντιστάσου ενάντια στις επιβαλλόμενες διακρίσεις».
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα