Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ» (vid)

Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ» (vid)

Βιεϊρίνια: «Έχουμε μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ» (vid)

bet365

Ο Βιεϊρίνια χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μποέμιανς, αλλά επεσήμανε ότι η ομάδα του ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει την πρόκριση με σύμμαχο το «μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ».

Αρχικά ο Αντρέ Βιεϊρίνια χαρακτήρισε την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μποέμιανς «δύσκολο παιχνίδι», γιατί όπως εξήγησε, «οι αντίπαλοι έχουν 24 επίσημα παιχνίδια, είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς».

ΔΟΥΒΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

- Πόσο ρόλο μπορεί να παίξει η διαφορά θερμοκρασίας που επικρατεί στην Ελλάδα και στο Δουβλίνο;

«Έχουμε δουλέψει στις ίδιες συνθήκες στην Ολλανδία. Όλοι ξέρουμε τι καιρό κάνει στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία η ζέστη ή το κρύο. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

- Πως περιμένεις προσωπικά να εξελιχθεί η νέα σεζόν;

«Θέλω να έχει και φέτος η χρονιά να έχει χάπι εντ. Φέτος έχω κάνει προετοιμασία και είμαι πιο έτοιμος σε σχέση με πέρσι. Το σημαντικό δεν είμαι εγώ, αλλά η ομάδα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά τη χρονιά και σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της Ευρώπης».

- Τι χρειάζεται περισσότερο ο ΠΑΟΚ για να πετύχει και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη;

«Ξέρουμε ότι δεν είχαμε παράλληλα επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε ένα μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ. Η συγκέντρωση και βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι θα μας βοηθήσει να πάμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα