Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Δουβλίνο με στόχο τη νίκη (pics & vids)

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Δουβλίνο με στόχο τη νίκη (pics & vids)

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Δουβλίνο με στόχο τη νίκη (pics & vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 18.45 για το Δουβλίνο για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μποέμιανς το βράδυ της Τρίτης (3/8-21:45) στην Dublin Arena. ΔΟΥΒΛΙΝΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Αναχωρεί στις 18:45 με πτήση τσάρτερ για το Δουβλίνο η αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Μποέμιανς για το Europa Conference League. Προφανώς και ο στόχος του Δικεφάλου του Βορρά είναι η νίκη.

Όλους σχεδόν τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, που δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα δύο παιχνίδια με την Μποέμιανς, ακόμη και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παίρνει μαζί του στο Δουβλίνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης το βράδυ της Τρίτης (3/8-21:45) στην Dublin Arena. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν ο τραυματίας Κρέσπο, ο οποίος έχει δηλωθεί στη λίστα, μαζί με τους Ίνγκασον, Αουγκούστο, που δε δηλώθηκαν, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα τους.

Στις 18:45 (και όχι 18:00 όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά), ο ΠΑΟΚ λοιπόν αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για Ιρλανδία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Μιχάι, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα και Κούτσια.

Τη Δευτέρα (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Aviva Stadium στις 21:00, ενώ νωρίτερα στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ2

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα