Στην Αθήνα οι οπαδοί της Βελέζ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (vid)

Στην Αθήνα οι οπαδοί της Βελέζ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τόπας
Στην Αθήνα οι οπαδοί της Βελέζ για τον αγώνα με την ΑΕΚ (vid)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκονται οπαδοί της Βελέζ, οι οποίοι επισκέφθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας για να την εμψυχώσουν, ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αναζητά απόψε (29/07, 21:00, Cosmote Sport 1) την ανατροπή κόντρα στην Βελέζ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στην Βελέζ γνωρίζουν πως το έργο τους κόντρα στην Ένωση στην αποψινή ρεβάνς δεν θα είναι εύκολο, γι' αυτό και ο πρόεδρος του συλλόγου έταξε χρηματικό μπόνους στους παίκτες, σε περίπτωση που καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό.

Μάλιστα, στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οπαδοί της Βελέζ, οι οποίοι με συνθήματα, καπνογόνα και πανό κατευθύνθηκαν στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα, ζητώντας από τους παίκτες την πρόκριση.

Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι πως η Τούζλα Σίτι, μια άλλη ομάδα από την Βοσνία, η οποία βρίσκεται στο ίδιο πρωτάθλημα με την Βελέζ, προθυμοποιήθηκε να προσφέρει χρηματικό μπόνους των 10.000 ευρώ στην Βελέζ, σε περίπτωση που στο τέλος καταφέρει και πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πως στη Βοσνία ζουν κι αναπνέουν για την αποψινή (29/07, 21:00) αναμέτρηση.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα