Η ΑΕΚ θα βγάλει και απλά εισιτήρια για το ματς με τη Βελέζ

Η ΑΕΚ θα βγάλει και απλά εισιτήρια για το ματς με τη Βελέζ

Η ΑΕΚ θα βγάλει και απλά εισιτήρια για το ματς με τη Βελέζ

bet365

Ευρεία σύσκεψη έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με το οργανωτικό κομμάτι του αγώνα της Πέμπτης και τη ρεβάνς με τη Βελέζ, που θα γίνει με κόσμο στις εξέδρες. 

Η σύσκεψη είχε να κάνει με τα μέτρα που θα ληφθούν και με τις αναλυτικές οδηγίες που θα δοθούν στον κόσμο της ΑΕΚ για το 2ο ματς με τη Βελέζ, ώστε να υπάρξει πλήρη συμμόρφωση με την ΚΥΑ. Συγκεκριμένα, για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται πλέον εκτός του εισιτηρίου (διαρκείας ή απλού) και η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού (με ισχύ 14 ημερών από τη δεύτερη δόση εμβολίου) ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο και ταυτοποίηση των στοιχείων με ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή κάποιο άλλο πιστοποιητικό.

Εκτός των διαρκείας θα βγουν και απλά εισιτήρια για το ματς αυτό. Αυτά θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα. Με βάση όμως την ΚΥΑ το απλό εισιτήριο θα πωλείται πλέον μόνο ηλεκτρονικά με όλα τα βήματα που θα απαιτούν την ύπαρξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τους τελευταίου έξι μήνες. Απαγορεύεται δηλαδή πλέον η προπώληση σε εκδοτήριο.

Από τη Δευτέρα θα υπάρξουν απ’ την ΠΑΕ ΑΕΚ όλες οι απαραίτητες ανακοινώσεις. Από την ΑΕΚ αυτό που τόνιζαν είναι πως «για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, αλλά και για τους λόγους της πλήρους εφαρμογής της ΚΥΑ και των κανονισμών της UEFA (που προβλέπουν αυστηρότατες ποινές που φτάνουν από κλείσιμο του γηπέδου, μέχρι και να χαθεί το ματς στα χαρτιά) τα μέτρα θα είναι αυστηρά και οι έλεγχοι επίσης για την τήρηση όλων των μέτρων».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα