Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της μέρας: Στον «αέρα» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της μέρας: Στον «αέρα» ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

bet365

ΑΕΚ και Άρης ετοιμάζονται για την ευρωπαϊκή τους πρεμιέρα κόντρα σε Βελέζ Μόσταρ και Αστάνα, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην Ολλανδία απέναντι στην Αλ Τααβόν.

Μετά την πρεμιέρα του Ολυμπιακού , ΑΕΚ και Άρης ρίχνονται στην μάχη της νέας διοργάνωσης της UEFA, το Europa Conference League. Την αυλαία ανοίγουν οι Θεσσαλονικείς οι οποίοι στις 16:00 αντιμετωπίζουν την Αστάνα στο Καζακστάν σε μια αναμέτρηση η οποία θα μεταδοθεί από το Novasports2.

Ντεμπούτο στην διοργάνωση θα κάνει και η ΑΕΚ η οποία στις 21:30 θα αντιμετωπίσει την Βελέζ Μόσταρ στην Βοσνία χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει το τηλεοπτικό τοπίο για την μετάδοση της αναμέτρησης. Η Cosmote TV πάντως, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την εταιρία που έχει τα δικαιώματα του αγώνα της Ένωσης και δεν αποκλείεται μέχρι το απόγευμα να υπάρξουν νεότερα.

Εκτός από επίσημες διοργανώσεις, υπάρχουν και φιλικές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται για το πρώτο τεστ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Αλ Τααβόν από την Σαουδική Αραβία, σε μια αναμέτρηση που δεν έχει τηλεοπτική μετάδοση μέχρι στιγμής.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα