Τιχόνοφ: «Ο Άρης είναι από τους ισχυρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να παίξουμε»

Τιχόνοφ: «Ο Άρης είναι από τους ισχυρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να παίξουμε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τιχόνοφ: «Ο Άρης είναι από τους ισχυρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να παίξουμε»

bet365

Ο Αντρέι Τιχόνοφ εκτίμησε ότι η Αστάνα στάθηκε άτυχη στην κλήρωση του Conference League καθώς ο Άρης είναι από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους με τους οποίους θα μπορούσε να παίξει.

Στις δηλώσεις του ενόψει του πρώτου αγώνα (22/7, 16:00 Novasports 2) των δύο ομάδων στην Astana Arena, ο προπονητής της ομάδας από το Καζακστάν στάθηκε στο επίπεδο δυναμικής του Άρη. «Είναι η πρώτη σημαντική αναμέτρηση των δύο ομάδων. Θέλουμε να κερδίσουμε, γι’ αυτό προετοιμαστήκαμε, ξέρουμε όμως ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν από τους ισχυρούς αντιπάλους. Είδα τα παιχνίδια του Άρη, είναι καλός αντίπαλος με γρήγορους και τεχνίτες παίκτες, μια ομάδα με αρχές. Αυτό δεν αλλάζει τον στόχο μας που είναι η νίκη».

Ο Αντρέι Τιχόνοφ στάθηκε και στην απόφαση διεξαγωγής του αγώνα δίχως την παρουσία θεατών εκτιμώντας ότι θα επηρεάσει την ομάδα του. «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει σ’ αυτήν την κατάσταση, είναι κακό για μας γιατί θα θέλαμε την υποστήριξη του κόσμου μας και θα μας λείψει. Ωστόσο, βλέπετε τι συμβαίνει με την πανδημία και το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη υγεία».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA CONFERENCE LEAGUE NEWS FEED