Ο Καμαρά και η στόχευση του Άρη σε πιο ρεαλιστικές λύσεις για τον φορ

Ο Καμαρά και η στόχευση του Άρη σε πιο ρεαλιστικές λύσεις για τον φορ

Ο Καμαρά και η στόχευση του Άρη σε πιο ρεαλιστικές λύσεις για τον φορ

bet365

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά προσέγγισε αρνητικά το ενδιαφέρον του Άρη γεγονός το οποίο αναγκάζει την ελληνική ομάδα σε νέες στοχεύσεις και σίγουρα πιο ρεαλιστικές για την κορυφή της επίθεσης.

Η περίπτωση του Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν ήταν ένα πυροτέχνημα που χρησιμοποίησε ο Άρης για να φωτίσει τον δικό του ουρανό. Η αποκάλυψη του ενδιαφέροντος έγινε από τους Βρετανούς οι οποίοι παράλληλα ακούμπησαν στο τραπέζι πολύ υψηλά νούμερα αποτυπώνοντας την πρόταση αγοράς του Άρη στη Φούλαμ και την ίδια στιγμή οι «κίτρινοι» δεν επιβεβαιώσουν το παραμικρό θέλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο να κρατήσουν… χαμηλά το θέμα. Παράλληλα δεν επιβεβαίωσαν καμία από τις ενέργειές τους προκειμένου να πείσουν τον 26χρονο επιθετικό να αποδεχθεί την πρόταση του κλειστού διετούς συμβολαίου. Και στην προσπάθειά τους αυτή, σίγουρα κινήθηκαν εκτός του συνηθισμένου (οικονομικά) πλαισίου τους καθώς αν ο Καμαρά αποδεχόταν την πρόταση του Άρη, αυτομάτως θα γινόταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου.

Ο Καμαρά ήταν ο πόθος του Άρη, προφανώς όμως τα συναισθήματα δεν ήταν αμοιβαία. Ο Μαυριτανός επιθετικός βρίσκεται σε κατάσταση επιλογής της επόμενης ομάδας στην καριέρα του (προφανώς υπό τη μορφή δανεισμού από τη Φούλαμ) καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Μάρκο Σίλβα. Μάλλον δεν είδε με καλό μάτι την ιδέα μετακόμισης στην Ελλάδα, ομοίως κι αυτή της επιστροφής στη Μαλάτιασπορ στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει τυχόν αλλαγή στάσης του ποδοσφαιριστή καθώς ήδη έχασε πολύ χρόνο και πήρε μεγάλο ρίσκο μη ενισχύοντας την κορυφή της επίθεσής του για τους αγώνες με την Αστάνα όπου διακυβεύεται ένας σπουδαίος οικονομικός και αγωνιστικός στόχος. Οικονομικός γιατί η πρόκριση στους ομίλους του Conference League θα διευκολύνει την εταιρία η οποία παράλληλα με το φετινό εξοδολόγιο έχει να πληρώνει και τις αμαρτίες του παρελθόντος και αγωνιστικός γιατί η παρουσία σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι κάτι που στερήθηκε η ομάδα εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Πλέον ο Άρης είναι υποχρεωμένος να αποταθεί σε άλλες λύσεις. Πιθανόν να βγάλει από το συρτάρι περιπτώσεις επιθετικών που τον απασχόλησαν πριν προκύψει ο Καμαρά, προφανώς υπάρχουν κι αυτές που δούλευε παράλληλα με αυτή του 26χρονου επιθετικού. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν αποκτηθεί φορ στο διάστημα μεταξύ των αγώνων με την Αστάνα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρε ο Άρης επενδύοντας στη περίπτωση του επιθετικού της Φούλαμ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα