Αναχώρησε για το Καζακστάν η αποστολή του Άρη

Αναχώρησε για το Καζακστάν η αποστολή του Άρη

Αναχώρησε για το Καζακστάν η αποστολή του Άρη

bet365

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε για το Καζακστάν ενόψει του πρώτου αγώνα (22/7, 16:00) με την Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Με την προσδοκία εξασφάλισης αποτελέσματος που θα του δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League αναχώρησε η αποστολή του Άρη για το Νουρ Σουλτάν ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αστάνα. Η ελληνική ομάδα ταξιδεύει με πτήση τσάρτερ – στην οποία βρίσκονται και φίλοι της ομάδας – και προβλέπεται να φτάσει στην πρωτεύουσα του Καζακστάν το μεσημέρι.

«Πάντα είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε έτοιμοι, ξέρουμε ότι παίζουμε με μία δύσκολη ομάδα, αλλά πάμε εκεί για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας», δήλωσε ο Λούκας Σάσα λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής και αναφέρθηκε στην Αστάνα. «Γνωρίζουμε τα πάντα για την Αστάνα, για τους παίκτες, για το πώς παίζουν… Οι προπονητές μας, μας εξήγησαν τα πάντα για τον αντίπαλό μας και θα έλεγα ότι την έχουμε μελετήσει και νιώθουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε διαφορετικές συνθήκες από τις συνηθισμένες καθώς στο γήπεδο της Αστάνα υπάρχει συνθετικός χλοοτάπητας. Αυτό σημαίνει ότι η μπάλα κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA CONFERENCE LEAGUE NEWS FEED