Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Άρης-Αστάνα

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Άρης-Αστάνα

Με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης η αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Άρης-Αστάνα

bet365

Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης (στο τελευταίο εξάμηνο) είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα (29/7, 21:30) του Άρη με την Αστάνα στο «Κλ. Βικελίδης».

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα (19/7) την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Αστάνα στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Conference League. Στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι… «για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικού νόσησης covid-19 (το τελευταίο εξάμηνο).

Συμπληρώνει επίσης ότι… «οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι ανήλικοι που συνοδεύονται έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test, που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα. Για τους ανήλικους μέχρι 15 ετών το ποσοστό εισιτηρίων που μπορεί να διατεθεί -σύμφωνα με την ΚΥΑ- ανέρχεται στο 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών. Στις 16/07 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών, ωστόσο η απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ δεν επιτρέπει την παρουσία τους στον αγώνα». Παράλληλα σημειώνει ότι είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για την έναρξη διάθεσης εισιτηρίων τα οποία κυμαίνονται από 15 ευρώ έως 100 ευρώ για τις VIP θέσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα