Λουτσέσκου: «Να δούμε και τα δύο παιχνίδια ως τελικούς»

Λουτσέσκου: «Να δούμε και τα δύο παιχνίδια ως τελικούς»

Σταύρος Σουντουλίδης
Λουτσέσκου: «Να δούμε και τα δύο παιχνίδια ως τελικούς»

bet365

Το πρώτο σχόλιο του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη σημερινή κλήρωση για τον πιθανό αντίπαλο του ΠΑΟΚ που θα προκύψει από το ζευγάρι Ντουντελάντζ-Μποχέμιανς.

O νικητής του Ντουντελάντζ-Μποχέμιανς θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ, μετά την σημερινή κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θεωρεί κανέναν αντίπαλο εύκολο, «πρέπει να δούμε και τα δύο παιχνίδια σαν τελικούς», λέει ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

«Είναι θετικό ότι ξέρουμε από τώρα τους πιθανούς μας αντιπάλους κι έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους αγώνες. Πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και να φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην έναρξη της σεζόν με τη μέγιστη συγκέντρωση και φυσικά τη θέληση να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Λουτσέσκου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

«Έτσι όπως είναι το ποδόσφαιρο σήμερα δεν μπορείς να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο, διότι αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει ζημιά. Πρέπει να δούμε τους δύο αγώνες ως τελικούς. Γενικά αυτή τη σεζόν πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε μέσα κι έξω από το γήπεδο», πρόσθεσε ο προπονητής του «Δικεφάλου».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EUROPA CONFERENCE LEAGUE NEWS FEED