Νίκησε η Αστάνα αλλά κινδυνεύει να χάσει τον Μπαρσεγκιάν

Νίκησε η Αστάνα αλλά κινδυνεύει να χάσει τον Μπαρσεγκιάν

Νίκησε η Αστάνα αλλά κινδυνεύει να χάσει τον Μπαρσεγκιάν

bet365

Η Αστάνα επικράτησε (3-2) της Ακτόμπε για το Κύπελλο Καζακστάν, ενδέχεται όμως να χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες της, τον Τιγράν Μπαρσεγκιάν

Η προσεχής αντίπαλος του Άρη στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League καλείται να διαχειριστεί τις απώλειες σημαντικών ποδοσφαιριστών αλλά και την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που της επέβαλε η FIFA. Νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι πιθανή η μετακίνηση του Τιγράν Μπαρσεγκιάν στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και για την ακρίβεια ότι ο Αρμένιος μεσοεπιθετικός ήδη συμφώνησε με τη σλοβακική ομάδα έπειτα από ταξίδι-αστραπή που έκανε στην Μπρατισλάβα. Πάντως, ο Μπαρσεγκιάν αγωνίστηκε κανονικά και μάλιστα πέτυχε το ένα από τα τρία τέρματα της ομάδας του. Το δεύτερο προήλθε από αυτογκόλ και το τρίτο από τον Μαρίν Τομάσοφ.

Μάλιστα, στο σημερινό (16/7) παιχνίδι με την Ακτόμπε δεν αγωνίστηκε ούτε ο Ρόμαν Μουρταζάεφ, ο έμπειρος σέντερ φορ για τον οποίον τα ΜΜΕ στο Καζακστάν αναφέρουν ότι ήδη έχει συμφωνήσει με τη Σαχτάρ και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα