Μαγκουάιρ: «Θα είναι αποτυχία για την Αγγλία να μην κατακτήσει το Euro 2024»

Νίκος Κικίδης
Μαγκουάιρ: «Θα είναι αποτυχία για την Αγγλία να μην κατακτήσει το Euro 2024»
Ψηλά έθεσε τον πήχη ο Χάρι Μαγκουάιρ ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2024, τονίζοντας πως θα είναι αποτυχία για την Αγγλία να μην κατακτήσει τη διοργάνωση.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2024, με τα Λιοντάρια να επικρατούν 2-1 επί της Ιταλίας στη Νάπολη και να κάνουν ηχηρό βήμα με το καλημέρα για την πρωτιά στον όμιλο.

Δεδομένης και της πορείας τους στο προηγούμενο Euro όπου έφτασαν μέχρι τον τελικό στο «Wembley», πολλοί αναρωτώνται αν οι Άγγλοι μπορούν να επαναλάβουν κάτι παρόμοιο φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Και την απάντηση στο ερώτημα κλήθηκε να δώσει ο Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος απέφυγε τις διπλωματικές απαντήσεις και τόνισε πως θα είναι αποτυχία για το σύνολο του Σάουθγκεϊτ να μην κατακτήσει το επόμενο Euro.

«Πιστεύω ότι έχουμε τους παίκτες για να το κερδίσουμε. Είμαι της λογικής ότι αν δεν κατακτήσουμε τη διοργάνωση τότε θα είναι αποτυχία. Έχω πάει σε τρία μεγάλα τουρνουά και έχω βρεθεί τόσο κοντά (σ.σ στο τρόπαιο).

Προφανώς πρέπει να προκριθούμε πρώτα από έναν δύσκολο όμιλο, πήγαμε στην Ιταλία και πήραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Είμαστε σε καλή θέση, αλλά τέτοιες διοργανώσεις κρίνονται από μικρές λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

EURO Τελευταία Νέα