Χούμελς: Στο γυμναστήριο με τη φανέλα του Σαμαρά από το Γερμανία-Ελλάδα του 2012 (vid)

Χούμελς: Στο γυμναστήριο με τη φανέλα του Σαμαρά από το Γερμανία-Ελλάδα του 2012 (vid)
Ο Ματς Χούμελς όχι απλά κράτησε τη φανέλα του Γιώργου Σαμαρά που αντάλλαξε από το ματς της Γερμανίας κόντρα στην Ελλάδα το 2012, αλλά τη φόρεσε κιόλας για την πρωινή του γυμναστική!

Το ρολόι από την τελευταία εμφάνιση της Ελλάδας σε Euro έχει «παγώσει» στο 2012 και τo Γκντανσκ. Εκεί που το βράδυ της 24ς Ιουνίου η γαλανόλευκη είχε πέσει με ψηλά το κεφάλι απέναντι στην κραταιά Γερμανία (4-2) για τη φάση των «8», ολοκληρώνοντας την επιτυχημένη πορεία της στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν δέκα ολόκληρα χρόνια από την αναμέτρηση κόντρα στα Πάντσερ, η Ελλάδα κάνει μια νέα αρχή στην προσπάθειά της να επιστρέψει στα «σαλόνια» και να προκριθεί στο Euro του 2024. Οι μνήμες, ωστόσο, από το ματς είναι ακόμα ζωντανές και ως προς αυτό βοήθησε και ο Ματς Χούμελς! Ο διεθνής στόπερ της Ντόρτμουντ και της Νασιονάλμανσαφτ, παρών σε όλη τη διάρκεια του προημιτελικού, έχει ακόμα στην κατοχή του τη φανέλα του Γιώργου Σαμαρά με το «7», την οποία και φόρεσε, μάλιστα, για να πάει στο γυμναστήριο!

Χούμελς

Ο 34χρονος πια Χούμελς ντύθηκε στα χρώματα της Εθνικής μας για να κάνει την προπόνησή του και μοιράστηκε τη στιγμή με μία selfie στα stories στο Instagram, αποδεικνύοντας ότι έχει φυλάξει για ενθύμιο την εν λόγω φανέλα, με την οποία ο «Σαμ» είχε σκοράρει για την προσωρινή ισοφάριση της Ελλάδας (στο 55') με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.

Τα Πάντσερ, που είχαν προηγηθεί με γκολάρα του Λαμ από το 39', αντέδρασαν άμεσα και με τρία γκολ σε 13 λεπτά από Κεντίρα, Κλόζε και Ρόις «καθάρισαν» την υπόθεση πρόκριση, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη να μειώνει στο φινάλε για την Εθνική μας νικώντας τον Νόιερ από την άσπρη βούλα (89').

Θυμηθείτε τα highlights του προημιτελικού:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EURO Τελευταία Νέα