Αγγλία: Κι άλλος στη φυλακή για ποστάρισμα με ρατσιστική επίθεση μετά τον τελικό του Euro

Κώστας Ζάλιαρης
Αγγλία: Κι άλλος στη φυλακή για ποστάρισμα με ρατσιστική επίθεση μετά τον τελικό του Euro
Ο 52χρονος Τζόναθον Μπεστ τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκιστης 10 εβδομάδων έπειτα από ποστάρισμα στα social media με ρατσιστικό παραλήρημα προς τους Σάντσο, Ράσφορντ και Σάκα μετά τον τελικό του Euro!

Το θέμα στην Αγγλία αρχίζει και παίρνει τις σωστές και μεγάλες του διαστάσεις στο θέμα των ποινών που επιβάλλονται στους ενόχους για ρατσιστικές επιθέσεις, όταν αυτές γίνονται επώνυμα μέσω των social media.

Έπειτα από τον απόλυτα ντροπιαστικό τρόπο με τον οποίο οπαδοί αντιμετώπισαν τους Ράσφορντ, Σάκα και Σάντσο μετά τα χαμένα τους πέναλτι για την Αγγλία στον τελικό του Euro κόντρα στην Ιταλία, οι συγκεκριμένες υποθέσεις σοβαρεύουν και οδηγούν στη φυλακή.

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος Τζόναθον Μπεστ τιμωρήθηκε με 10 εβδομάδες φυλάκιση για βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media με ρατσιστικές εκφράσεις εις βάρος των Άγγλων διεθνών το περασμένο καλοκαίρι.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος, αφού, τον περασμένο Σεπτέμβρη για τον ίδιο λόγο 43χρονος Σκοτ ΜακΚλάσκι τιμωρήθηκε με φυλάκιση 3,5 μηνών.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα