Euro 2020: Ιταλική διαφήμιση «τρολάρει» τους Άγγλους για τον χαμένο τελικό (vid)

Newsroom
Euro 2020: Ιταλική διαφήμιση «τρολάρει» τους Άγγλους για τον χαμένο τελικό (vid)
Τρεις μήνες μετά τον τελικό του Euro 2020, οι Ιταλοί σκαρφίστηκαν πρωτότυπη διαφήμιση για να κάνουν καζούρα στους φίλους της Αγγλίας.

Ευκαιρία να... τρολάρουν τους Άγγλους βρήκαν οι Ιταλοί.

Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από το φινάλε του τελικού του Euro 2020 και την κατάκτηση του τροπαίου από τους «Ατζούρι», όμως στη μεσογειακή χώρα δεν έχουν αφήσει ακόμα οριστικά πίσω τους την μάχη απέναντι στα Τρία Λοντάρια και όλα τα... παράγωγά της.

Εξάλλου το περιβόητο «Football is coming home» που ακουγόταν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γηραιάς Αλβιώνας φαίνεται πως δεν άρεσε και ιδιαίτερα στους Ιταλούς, οι οποίοι πέρα από τον αγωνιστικό χώρο βρήκαν κι άλλο πεδίο για να πάρουν την εκδίκησή τους.

Σε διαφήμιση που οργάνωσε ιταλικό ταχυδρομείο με πρωταγωνιστές μέλη της εθνικής ομάδας, οι γείτονες σκαρφίστηκαν μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα για να κάνουν... καζούρα στους φίλους της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα οι Ζορζίνιο, Μπονούτσι και Λοκατέλι απεικονίζονται σε ρόλο ταχυδρόμου να παραδίδουν ένα δέμα στον προπονητή της «Σκουάντρα Ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος ρωτάειγια το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Έπειτα από ένα διαβολικό χαμόγελο, οι τρεις ποδοσφαιριστές του προσφέρουν ένα παραδοσιακό ιταλικό επιδόρπιο με την ονομασία «Zuppa Inglese», το οποίο ειρωνικά μεταφράζεται ως... αγγλική σούπα.

Πηγή: Daily Mail

 

EURO Τελευταία Νέα