Μαρκίζιο για τον τελικό του Euro: «Πού υπογράφω για επανάληψη; Θα νικούσαμε άλλες 1.000 φορές» (pic)

Μαρκίζιο για τον τελικό του Euro: «Πού υπογράφω για επανάληψη; Θα νικούσαμε άλλες 1.000 φορές» (pic)
Οι μάταιες προσπάθειες των Άγγλων οπαδών για επανάληψη του τελικού του Euro σχολιάστηκαν με καυστικό τρόπο από τον Κλαούντιο Μαρκίζιο.

Το... όνειρο των Άγγλων οπαδών και οι 150.000 υπογραφές για επανάληψη του τελικού του «Γουέμπλεϊ», επικαλούμενοι διαιτητικά σφάλματα που έκριναν την αναμέτρηση, προφανώς δεν πρόκειται να πάρουν σάρκα και οστά. Ωστόσο, το αίτημά τους βρήκε κι έναν διάσημο υποστηρικτή και μάλιστα, μέσα από τις τάξεις της εθνικής Ιταλίας. Ο λόγος για τον πρώην διεθνή, Κλαούντιο Μαρκίζιο, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να υπογράψει, για να... προσγειώσει στη συνέχεια τους φίλους των Τριών Λιονταριών δηλώνοντας εμφατικά ότι οι Ατζούρι θα έπαιρναν τον τελικό ακόμη κι αν παιζόταν άλλες 1.000 φορές!

«Συγγνώμη, αλλά πού μπορώ να υπογράψω αυτή την αίτηση για επανάληψη του τελικού του Euro 2020; Θα το σηκώναμε άλλες 1.000 φορές!»

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

EURO NEWS FEED