Συγκλονιστικό βίντεο, η στιγμή που οι Ιταλοί βλέπουν τον Έρικσεν να καταρρέει (pic & vid)

Κώστας Τόπας
Συγκλονιστικό βίντεο, η στιγμή που οι Ιταλοί βλέπουν τον Έρικσεν να καταρρέει (pic & vid)
Ενα συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τους Ιταλούς να διακόπτουν την προπόνησή τους και να παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία, το περιστατικό με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν το πρόσωπο του Euro 2020. Ο Δανός μεσοεπιθετικός συγκλόνισε όλη την υφήλιο με την κατάρρευσή του στο αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν Στάντιον» στο ματς με τη Φινλανδία, με το σοκ να δίνει τη θέση του στην ανακούφιση, καθώς ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι καλά στην υγεία του και πλέον προσπαθεί να ηρεμήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να συνεχίσει τη ζωή του.

Στο ντοκιμαντέρ «Sogno Azzurro» το οποίο μετέδωσε η «RAI 1», υπάρχει μία συγκλονιστική εικόνα, η οποία δείχνει τους Ιταλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, να διακόπτουν την προπόνηση και παρακολουθούν με μεγάλη αγωνία το συγκεκριμένο περιστατικό από ένα τάμπλετ.

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν μπορούσε να το αντέξει, έκλεισε τα μάτια του και δεν θέλησε να το παρακολουθήσει. «Ηταν τρομακτικό, ήμουν σοκαρισμένος. Το είδαμε ζωντανά και δεν μπορούσα καν να κοιτάξω. Οι άλλοι έβλεπαν εγώ ήμουν σοκαρισμένος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νικολό Μπαρέλα, ένας από τους συμπαίκτες του Έρικσεν στην Ίντερ, με δάκρυα στα μάτια ήταν συγκλονισμένος με τα όσα έβλεπε, και ο Λεονάρντο Μπονούτσι προσπαθούσε να τον καθησυχάσει...

 

EURO Τελευταία Νέα