Ιταλία - Αγγλία: Έπαιρναν τα μετάλλια και τα έβγαζαν αμέσως οι Άγγλοι (vid)

Ιταλία - Αγγλία: Έπαιρναν τα μετάλλια και τα έβγαζαν αμέσως οι Άγγλοι (vid)
Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν κράτησαν για πολύ τα μετάλλια της 2ης θέσης.

Οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας έλαβαν pasillo τιμής Ιταλούς καθώς περνούσαν για την απονομή. Ωστόσο, η δική τους κίνηση δείχνει μάλλον ασέβεια. Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, φόρεσε σε έναν-έναν το ασημένιο μετάλλιο της 2ης θέσης, αλλά οι περισσότεροι το έβγαλαν αμέσως με το που απομακρύνονταν από τους επισήμους και αρκετοί «πιάστηκαν» και στο τηλεοπτικό πλάνο. Σίγουρα όχι το καλύτερο δείγμα ότι αποδέχεσαι την ήττα σου, έστω κι αν η απογοήτευση με τον τρόπο που ήρθε αυτός ο χαμένος τελικός ήταν και παραμένει διάχυτη στις τάξεις των Λιονταριών.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

EURO NEWS FEED